FORNO SORELLE PALESE SNC

W 1984 roku trzy siostry utworzyły w Potenza "Forno delle Sorelle Palese". Od tego czasu wypieka się tam chleb według dawnej tradycji Lucanie oraz typowe Strazzata z durum po naturalnej fermentacji, klasyczne Tarallo aviglianese, Ficculi, Tarallucci al Finochietto oraz Stozza. To tylko niektóre z kulinarnych delicji wytwarzanych dzisiaj z taką samą starannością jak dawniej i ze szczególnym uwzględnieniem wyboru składników prostych i naturalnych.

Strony internetowe przedsiębiorstwa

działalność

Słowa kluczowe związane z przedsiębiorstwem

  • Pieczywo, chleb, wyroby piekarskie i cukiernicze
  • wyroby piekarskie

 Dodatkowe informacje

Edytuj treści związane z moim przedsiębiorstwem

Kluczowe cyfry

  • 11 – 50
    Ilość pracowników

Organizacja

  • Typ przedsiębiorstwa
    Typ przedsiębiorstwa
    Siedziba, Firma macierzysta
  • Działalność podstawowa
    Typ przedsiębiorstwa
    Producent/ Wytwórca

Rynki i strefy wymiany

Obsługiwane strefy

Regionalny
Krajowy
Europejski
Międzynarodowy
Zielony : obszar w zasięgu
Szary: obszar poza zasięgiem

To przedsiębiorstwo nie podało jeszcze informacji o swoich strefach importu i eksportu

To przedsiębiorstwo nie podało jeszcze informacji o swoich strefach importu i eksportu

Informacje handlowe

Incotermes

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Sposoby płatności

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Banki

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Podobna strona dla Twojej firmy? I Ty też daj się znaleźć. Łatwo stwórz swoją stronę, by zindeksować swoją firmę na witrynie EUROPAGES. Dodaj swoją firmę
103