Turcja
Firma ASKAY MAKINA, roku i działającą w sektorze Produkty z jaj. Jest również obecna w dziedzinach Recyrkulacja i wykorzystanie odpadów - urządzenia, deklaracje eksportowe i importowe, pojemniki na jaja, i blacha. Ma siedzibę w Denizli, Turcja.
Inne przedsiębiorstwa w tym samym sektorze:
Polska
Proces produkcji proszku jajecznego rozpoczyna się od świeżych jaj, które są przepuszczane przez różne zaawansowane maszyny. Po usunięciu skorupek mieszanina jest filtrowana i przechowywana w zbiornikach magazynowych w temperaturze około 4 stopni, następnie jaja są pasteryzowane i suszone rozpyłowo w cienkiej warstwie. Produkt końcowy występuje w postaci wysuszonej i sproszkowanej. Produkt ten jest również często określany jako „sproszkowane jajko”, „jajo w proszku” lub „jajko w proszku w proszku”. Zawiera około 30-37% zawartości białka. Kolor waha się od jasnego do ciemnożółtego. Produkt oferowany przez Foodcom jest wolny od GMO.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców