Hiszpania
Producent/ Wytwórca
Asea jest pierwszym i jedynym przedsiębiorstwem na świecie, które zdołało USTABILIZOWAĆ te CZĄSTECZKI w butelce, jako SUPLEMENT SPOŻYWCZY DLA CZŁOWIEKA. CZĄSTECZKI te są niezbędne dla ŻYCIA i ZDROWIA ISTOT ŻYWYCH. Znajdują się wewnątrz naszych komórek i są odpowiedzialne za równowagę redoks oraz komunikację między komórkami. Są one znane jako «cząsteczki sygnalizacyjne redoks». W 1998 roku, badanie nagrodzone Nagrodą Nobla zidentyfikowało moc cząsteczek redoks w naszym organizmie. Ich istotna rola dla zdrowia została udokumentowana w ponad 16 000 artykułów naukowych, ale bardzo długo uważano, że niemożliwością jest odtworzenie i stabilizacja tych cząsteczek poza ciałem. Do dziś !
Producent/ Wytwórca
Calle de la Isla de Arosa, 43, 5B
28035 Madrid - Hiszpania
Polska
Acid Whey Powder (AWP) jest produktem ubocznym produkcji sera lub kwaśnej kazeiny. Powstaje w wyniku suszenia świeżej serwatki z miękkich serów białych. Fermentacja mikrobiologiczna zmniejsza zużycie mleka drobnoustrojów i przekształca laktozę w kwas mlekowy. Acid Whey Powder jest używany głównie do produkcji ricotty i masła serwatkowego. Jest również stosowany jako składnik wielu przetworzonych produktów spożywczych, takich jak chleb, krakersy, mięso, ciasta i przetwory spożywcze. Acid Whey Powder występuje również w czekoladzie i wyrobach cukierniczych. Oferowany przez Foodcom produkt może być również wykorzystany do produkcji pasz dla zwierząt. Jest popularnym ekonomicznym zamiennikiem słodkiej serwatki w proszku w paszach dla prosiąt. Kwasowa serwatka w proszku jest również stosowana w preparatach mlekozastępczych o niskim pH.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców