Tworzymy innowacyjne produkty i udzielamy technologicznego wsparcia naszym klientom ponadto zaopatrujemy kompleksowo przemysł spożywczy, farmaceutyczny i paszowy w surowce.
1.Produkujemy suplementy białkowe FORTISGO w różnych smakach, więcej informacji na naszej stronie www.fortisgo.com
2.PROBIOTYKI: pełna gama bakterii probiotycznych z grupy Lactobacillus, Bifidobacterium, Streptococcus wysokiej stabilności.
3.BAKTERIOSTATYKI I KONSERWANTY PŁYNNE I SYPKIE: mleczan sodu, mleczan potasu, mleczan wapnia, octan sodu, mieszaniny mleczan+octan, preparaty "czysta etykieta".
4.FOSFORANY: pojedyncze fosforany i mieszanki fosforanowe, w tym: STPP, SHMP, TKPP, SAPP, TSPP, TSP, DSP, DKP, KTPP, Hamina itp.
5.BIAŁKA: izolat grochowy, teksturat grochowy, izolat sojowy, koncentrat sojowy, teksturat sojowy, mąka sojowa, koncentrat białek serwatkowych, WPC, izolat białek serwatkowch, WPI, białka kolagenowe.
6.BŁONNIKI: Psyllium Husk, błonnik pszenny, błonnik bambusowy, błonnik grochowy, błonnik sojowy, błonnik ziemniaczany, błonnik FIBREN anty-synereza.
7.KWASY I POCHODNE: kwas mlekowy, mleczany, mleczan wapnia, mleczan potasu, mleczan magnezu, kwas cytrynowy, cytrynian sodu, cytrynian wapnia, cytrynian magnezu, kwas propionowy, kwasy tłuszczowe, octan sodu, kwas askorbinowy, kwas mrówkowy etc.
8.EKSTRAKTY ROŚLINNE i OLEJE ROŚLINNE w tym OLEJ KONOPNY (Sativa) CBD>20%.
9.LECYTYNY PŁYNNE I W PROSZKU.
10. SUBSTANCJE SŁODZĄCE.
11.WITAMINY, PREMIKSY.
12.ŻELATYNY.
Dodatkowe informacje
Kluczowe cyfry
Organizacja
Rynki i strefy wymiany
Informacje handlowe
546 p v