Białoruś
Producent/ Wytwórca
Pierwsze i jedyne na Białorusi włoskie przedsiębiorstwo produkujące sery "VITERFOOD" działa od 15 lat regionie Dzierżyńska. Najwyższy profesjonalizm specjalnie szkolonych wyrabiaczy sera oraz najnowocześniejszy włoski sprzęt pozwalają na otrzymanie wyjątkowego sera niezmiennie doskonałej jakości. Klasyka włoska - ser "Mozzarella" doskonale topiący się, jest niezbędny do przygotowywania różnych potraw. "Caciotta" – klasyczny ser stołowy, do spożycia najlepiej ze świeżymi pomidorami i oliwkami.
Producent/ Wytwórca
avenue Gazety Zvjazda
47-401
220116 Minsk - Białoruś
Grecja
Ser roślinny o smaku goudy Z olejem kokosowym Równomiernie się topi Nie zawiera nabiału Bez laktozy Bezglutenowy Bez soi
Poproś o wycenęGrecja
Vegan Parmesan to roślinna alternatywa sera o smaku parmezanu. Ten parmezan bez laktozy jest idealny do przygotowywania dań wegańskich
Poproś o wycenęGrecja
Wegański ser o smaku edamskim bezmleczny ser o smaku edamskim w plastrach i blokach na kanapki i tosty Edam bez laktozy
Poproś o wycenęPolska
Gouda to holenderski żółty ser wytwarzany z mleka krowiego. Jest to ser dojrzewający (pół)twardy. Produkt dostępny w postaci bloku lub kostki owiniętej folią w kolorze żółtym lub czerwonym. Gouda charakteryzuje się łagodnym smakiem, który wzmacnia się wraz z długością procesu dojrzewania. Smak jest łagodny, delikatny i aromatyczny z delikatnym posmakiem pasteryzacji, który może być lekko kwaśny lub pikantny. Ma jędrną, gładką konsystencję i konsystencję. Możemy również zaoferować Goudę z niską zawartością soli, co zapewnia bardziej pikantny smak. Okres trwałości Gouda 45-48% wynosi około 3-12 miesięcy. Produkt należy przechowywać w temperaturze od 2°C do 10°C. Foodcom zaopatruje swoich Partnerów Biznesowych w Goudę 45-48% w blokach 3 kg lub euroblokach 15 kg.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców