MOLINO TUDORI

Od czterech pokoleń minimum, Molino Tudori specjalizuje się w mieleniu gryki, z której powstaje mąka gryczana używana do przygotowywania produktów tradycyjnych z regionu Valtelline, takich jak pizzoccheri, polenta taragna i sciatt, znanych na całym świecie.

działalność

Zdjęcia umieszczone przez przedsiębiorstwo

  • PIZZOCCHERI DELL VALTELLINA

  • GRANO SARACENO

  • POLENTA TARAGNA

Słowa kluczowe związane z przedsiębiorstwem

  • Młyny, zakłady młynarskie
  • Grysiki
  • mąka gryczana
  • mąka z gryki zwyczajnej
  • mąka do polenty
  • mąka
  • produkty dla chorych na celiakię
  • produkty spożywcze dla osób chorujących na celiakię

 Dodatkowe informacje

Edytuj treści związane z moim przedsiębiorstwem

Kluczowe cyfry

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Organizacja

  • Typ przedsiębiorstwa
    Typ przedsiębiorstwa
    Siedziba, Firma macierzysta
  • Działalność podstawowa
    Typ przedsiębiorstwa
    Producent/ Wytwórca

Rynki i strefy wymiany

Obsługiwane strefy

Krajowy

To przedsiębiorstwo nie podało jeszcze informacji o swoich strefach importu i eksportu

To przedsiębiorstwo nie podało jeszcze informacji o swoich strefach importu i eksportu

Informacje handlowe

Incotermes

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Sposoby płatności

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Banki

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Z01914810 520 v

Aby zaktualizować Twoje informacje i zdobyć widoczność, utwórz bezpłatnie Twoje konto.

Widoczność

Zawartość

Klasyfikacja

Oto wskaźniki skuteczności przedsiębiorstwa:
MOLINO TUDORI

Twoje wskaźniki są na minimalnym poziomie. Zaktualizuj Twoje informacje i dodaj zawartość (tekst, logo, słowa kluczowe), aby poprawić Twoją widoczność i Twoją klasyfikację.

Tworzę moje konto

w 5-u prostych, szybkich i bezpłatnych etapach

the Blog MOLINO TUDORI,
zarejestruj Twoje przedsiębiorstwo teraz!

HELPDESK