Polska
Producent/ Wytwórca
Krówki przez Nas produkowane nadal powstają według dawnej receptury na bazie najwyższej jakości mleka, śmietany, cukru i syropu glukozowego. Uzyskanie finezyjnego smaku oraz charakterystycznej „łezki” wewnątrz cukierka wymaga oprócz naturalnych surowców wielu pracochłonnych zabiegów przy gotowaniu mlecznej masy, ręcznego krojenia i zawijania oraz przestrzegania ścisłych rygorów technologiczno-sanitarnych. W firmie jest wdrożony i udokumentowany system HACCP, BRC i IFS. Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej przyznało nam prawo do używania Przekreślonego Kłosa jako znaku żywności bezglutenowej.
Producent/ Wytwórca
ul. Przemyslowa 16
24-300 Opole Lubelskie - Polska
Polska
Sacharoza, znana również jako cukier biały lub cukier stołowy, pozyskiwana jest z buraków cukrowych lub trzciny cukrowej. Jest to disacharyd należący do węglowodanów prostych. Produkt ma postać białych, jednorodnych, ziarnistych kryształów bez grudek i grudek, o charakterystycznym słodkim zapachu i smaku cukru. Sacharoza jest łatwo rozpuszczalna w wodzie i może szybko rekrystalizować. Produkt oferowany przez Foodcom nie pochodzi z roślin modyfikowanych genetycznie.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców