FORNO SORELLE PALESE SNC

W 1984 roku trzy siostry utworzyły w Potenza "Forno delle Sorelle Palese". Od tego czasu wypieka się tam chleb według dawnej tradycji Lucanie oraz typowe Strazzata z durum po naturalnej fermentacji, klasyczne Tarallo aviglianese, Ficculi, Tarallucci al Finochietto oraz Stozza. To tylko niektóre z kulinarnych delicji wytwarzanych dzisiaj z taką samą starannością jak dawniej i ze szczególnym uwzględnieniem wyboru składników prostych i naturalnych.

działalność

Słowa kluczowe związane z przedsiębiorstwem

  • Pieczywo, chleb, wyroby piekarskie i cukiernicze
  • wypieki rzemieślnicze lucanie
  • wypieki słone
  • ciasta wypiekane
  • wyroby piekarskie

 Dodatkowe informacje

Edytuj treści związane z moim przedsiębiorstwem

Kluczowe cyfry

  • 11 – 50
    Ilość pracowników

Organizacja

  • Typ przedsiębiorstwa
    Typ przedsiębiorstwa
    Siedziba, Firma macierzysta
  • Działalność podstawowa
    Typ przedsiębiorstwa
    Producent/ Wytwórca

Rynki i strefy wymiany

Obsługiwane strefy

Lokalny  -  Regionalny  -  Międzynarodowy  -  Europejski  -  Krajowy

To przedsiębiorstwo nie podało jeszcze informacji o swoich strefach importu i eksportu

To przedsiębiorstwo nie podało jeszcze informacji o swoich strefach importu i eksportu

Informacje handlowe

Incotermes

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Sposoby płatności

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Banki

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Z01980230 546 v

Aby zaktualizować Twoje informacje i zdobyć widoczność, utwórz bezpłatnie Twoje konto.

Widoczność

Zawartość

Klasyfikacja

Oto wskaźniki skuteczności przedsiębiorstwa:
FORNO SORELLE PALESE SNC

Twoje wskaźniki są na minimalnym poziomie. Zaktualizuj Twoje informacje i dodaj zawartość (tekst, logo, słowa kluczowe), aby poprawić Twoją widoczność i Twoją klasyfikację.

Tworzę moje konto

w 5-u prostych, szybkich i bezpłatnych etapach

the Blog FORNO SORELLE PALESE SNC,
zarejestruj Twoje przedsiębiorstwo teraz!

HELPDESK